Skip to main content
test

Janakkalan kotihoito etsii hoitajia pitkiin ja pätkiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Ota yhteyttä ja kerro millainen työ sopisi juuri sinun elämäntilanteeseen.

Voit olla vasta työurasi alussa oleva hoitaja tai vankan työkokemuksen omaava hoitotyön konkari, sillä tärkeintä on omata ikäihmisiä kunnioittava työote! Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit.

Janakkala on maantieteellisesti laaja kunta ja kotihoito toimii kahdessa taajamassa - Turengissa ja Tervakoskella sekä niitä ympäröivissä kylissä. Työ edellyttää ajokorttia, mutta oma auto ei ole välttämättömyys.

Työaikamuoto on jaksotyöaika. Palkkaus SOTE TES:n mukaan.

Työtehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava Pirjo Raunio puh. 050 4068745
Palvelupäällikkö Tiia Heinonen puh. 040 5126963

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 9 C, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat