LÄHIHOITAJIEN KESÄTYÖSIJAISUUKSIA TARJOLLA VEHMAAN MARGAREETA-KODISSA JA KOTIHOIDOSSA

Olisitko kiinnostunut tekemään sijaisuuksia hoitotyössä maaseudun rauhassa Vehmaalla? Haemme Vehmaan kunnalle hoitotyöhön lähihoitajia tai alan opiskelijoita kesätöihin sekä sijaisiksi. Kesälomien sijaisuudet alkavat sovitusti. Tarjolla olisi myös tarpeen mukaan eri pituisia sijaisuuksia tai nopeallakin aikataululla tulevia keikkatyövuoroja niin Vehmaan Margareeta-kodissa kuin kotihoidossa.

Margareeta-koti on tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakodissamme on 39 paikkaa, joista 35 on tehostetun palveluasumisen ja 4 tilapäishoidon paikkaa. Hoivakoti on jaettu kolmeen eri ryhmäkotiin; Sini-, Hopea- ja Kultasiipeen, joista Sinisiipi on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Asukkaat tarvitsevat apua ja tukea päivittäisissä toimissa. Työ on asukaslähtöistä ja kuntouttavaa.

Kotihoito toimii Margareeta-kodin ja Vehmaan terveysaseman kanssa samassa rakennuksessa. Tukenasi on osaava henkilökunta. Oman auton käyttö on työssä välttämätöntä etenkin kotihoidon sijaisuuksissa.

Tarjoamme Sinulle kannustavan työilmapiirin sekä reilun ja ennakkoluulottoman työyhteisön. Meiltä saat KVTES:in mukaisen palkan.

Katsomme eduksi, jos Sinulla on voimassa oleva lääkehoitolupa. Olet oma-aloitteinen sekä työskentelisit iloisella työotteella työyhteisössämme osana hoivakotimme ja kotihoidon arkea.

Annamme mielellämme lisätietoja, jos kiinnostuit kesätöistä tai muutoin sijaisuuksista Vehmaan kunnalla. Sijaisuutta voit hakea joko kuntarekry.fi kautta jättämällä hakemuksen tai ottamalla yhteyttä suoraan.

Lisätietoja antaa Laura Kallila puh. 044 788 0149, sairaanhoitaja Margareeta-koti.
Sirpa Heilä puh. 044 360 3909, kotihoidon esimies ja avopalveluohjaaja.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Laura Kallila puh. 044 788 0149, sairaanhoitaja Margareeta-koti
Sirpa Heilä puh. 044 360 3909, kotihoidon esimies ja avopalveluohjaaja

Vehmaan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut
Osoite: Margaretantie 15, 23210 Vehmaa

Vehmaa on 2300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Vehmaa sijaitsee Turun (45km) ja Uudenkaupungin välissä (30km).

Sinulle suositellut työpaikat