Lähihoitajien sijaisuuksia osastoille - Uudenkaupungin kaupunki

Haemme kesälomasijaisia kesälomakaudelle 2021 terveyspalveluiden lähisairaalan osastoille 1 ja 2.

Osastoilla 1 ja 2 hoidetaan akuuttia sairaanhoitoa tarvitsevia perusterveydenhuollon sekä erikoissairaanhoidon potilaita. Osastoilla on 23 potilaspaikkaa ja keskimääräinen hoitojakson pituus on 4-6 vuorokautta. Toimintamme tavoitteena on oikea-aikainen, laadukas ja hyvä hoito. Osastolla työskennellään moniammatillisessa tiimissä tehden kuntouttavaa ja asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Edellytämme hyviä työyhteisötaitoja ja kykyä toimia osana tiimiä sekä hyvää asiakaspalveluosaamista. Hyvä paineensietokyky ja joustavuus ovat välttämättömiä, sillä tilanteet vaihtuvat akuuttityössä nopeasti. Arvostamme oman ammattiosaamisen kehittämistä sekä työyhteisön kehittämiseen sitoutumista.

Etsimme rohkeaa tekijää, joka ammattitaidollaan ja esimerkillään on valmis joka päivä tekemään osastomme hoidosta vieläkin parempaa. Tule osaksi iloista, monialaista osaajajoukkoamme ja tekemään yhdessä yhteistyöllä laadukasta ja merkityksellistä tulevaisuutta. Osastollamme toteutetaan autonomista työvuorosuunnittelua.

Ota rohkeasti yhteyttä, katsotaan yhdessä mikä sijaisuusjakso sinulle sopii parhaiten.

Tehtävissä edellytämme laillistettua sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkintoa, mutta huomioimme myös alan opiskelijat. Tutkintotodistus tai opistorekisteriote tulee esittää ennen työn aloittamista.

Tartuntatautilain 48 §:n mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytämme rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Vuodeosastohoidon ylihoitaja Nelli Lehtonen puh. 044 088 2481
E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, terveyspalvelut
Osoite: Sairaalakatu 6, 23500 Uusikaupunki

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.