test
Lähihoitjaja - Akaan kaupunki

Haemme lähihoitajavahvistusta (6) Akaan kaupungin vanhuspalveluihin perustettavaan varahenkilöstöön toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 18.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan kevään / kesän 2022 aikana.

Sijoituspaikka on varahenkilöstöpooli, joka toimii ikäihmisten ympärivuorokautisen hoivan yksiköissä Akaassa (Havulinna, Tarpiakoti, Torkonkartano, Mäntymäki) sekä Akaan ja Urjalan kotihoidossa. Työpiste vaihtelee omien yksiköiden välillä sijaistarpeen mukaan.

Varahenkilöstö vastaa vanhuspalveluiden akuutteihin henkilöstövajeisiin. Työskentely varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, jossa työntekijällä on mahdollisuus kehittää ammattitaitoaan laaja-alaisesti ikäihmisten parissa. Pooli toimii pääosin kahdessa vuorossa ja jokaisella poolin hoitajalle nimetään oma kotiyksikkö, jossa hän työskentelee suunnitellun työvuorolistan mukaisesti, mikäli varausta ei ole tehty muihin yksiköihin.

Pääset vaikuttamaan ja rakentamaan kokonaan uutta toimintaa Akaan vanhuspalveluihin.

Resurssipooli sopii henkilöille, jotka haluavat vaihtaa työpistettä ja laajentaa omaa osaamistaan. Olet etsimämme henkilö, jos koet vanhustyön omaksesi, et pelkää äkillisiä muutoksia, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin (rekysteröityminen viimeistään koeaikana).

Keväällä 2022 valmistuvat lähihoitjat voivat hakea myös paikkaa. Mikäli henkilö tulee valituksi varahenkilöstöön, työsuhde alkaa vasta kun tutkintotodistus on toimitettu työnantajalle. Tätä ennen hakija voi halutessaan työskennellä sijaisena varahenkilöstössä

Edellytämme myös voimassaolevaa B-ajokorttia ja oman auton käyttöä. Valituilta edellytetään lisäksi LOVe Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin (LOP teoria, LOP laskut, PKV-lääkelupa ja KIPU1) ja näyttöjen hyväksytty suorittaminen viimeistään työsuhteen alkaessa.

Tehtäväkohtainen palkka on kilpailukykyinen 2412,08 euroa.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.

Palvelussuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.


Arvostamme hakijoiden joustavuutta, asiakaslähtöisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Lisätietoja

https://akaa.fi/kutsu-lahihoitajille-lahde-mukaan-akaan-vanhuspalveluiden-sijaispooliin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Mäenpää, puh. 040 335 4661, maarit.maenpaa(at)akaa.fi
Vanhuspalvelujohtaja Anna-Stiina Salminen, puh. 040 335 3434, anna-stiina.salminen(at)akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Vanhuspalvelut

Akaan kaupunki

Akaa on 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Elinvoimaisuuteemme kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Toimintaamme ohjaa uusi VIKSU AKAA-kuntastrategia. Uudistumme ennakkoluulottomasti asukkaiden ja kumppaneiden tarpeista lähtien. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 050 työntekijää.


Osoite: Torkontie 2, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat