test

Lähijohtaja (Välinehuolto)

Hakuaika päättyy  13.12.2022 15:00

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittava 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.

Etsimme nyt joukkoomme kahta (2) välinehuollon lähijohtajaa!

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen noin 60 välinehuoltajaa työskentelee esimerkiksi Kanta-Hämeen keskussairaalassa, Hämeenlinnan tai Riihimäen pääterveysasemalla, Janakkalan terveyskeskuksessa, Forssan sairaalassa ja suun terveyden eri toimipisteissä. Lähijohtajana toimit välinehuoltajien sekä välinehuollon palveluohjaajien esihenkilönä.

Työtehtäviisi kuuluu henkilöstöhallinnon tehtäviä, välinehuoltajiemme tukemista heidän työssään sekä välinehuollon prosessin kehittämistä yhdessä välinehuoltopäällikön ja välinehuollon henkilökunnan kanssa. Työpöydällesi kuuluvat esimerkiksi kokonaisvastuu työvuoro- ja vuosilomasuunnittelusta, osaamisen kehittämisen varmistaminen sekä rekrytointiin liittyvät työtehtävät. Edellytämme Sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta, johtamiskokemusta ja välinehuoltotyön tuntemusta. Olet saattanut esimerkiksi aikaisemmin työskennellä leikkausosastolla tai välinehuollossa.

Toivomme, että Sinulta löytyy positiivista ja omatoimista työskentelyotetta sekä kykyä toimia erilaisissa muutostilanteissa moniammatillisessa yhteistyössä. Arvostamme haluasi kehittää toimintaa, innovatiivisuutta sekä hyviä organisointikykyäsi.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Työtäsi ei ole sidottu toimistolle, vaan voit työskennellä myös osittain etänä/hybridisti. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Jätäthän hakemuksesi pian, sillä edistämme hakua jo hakuajan aikana. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Välinehuoltopäällikkö Jaana Helenius
jaana.helenius@hame.fi / puh. 045 773 48407
Hoidon tukipalveluiden päällikkö Lotta Järventaus
lotta.järventaus@omahame.fi / puh. 040 619 5035

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kanta-Hämeen hyvinvointialueen palvelukseen siirtyy 1.1.2023 alkaen noin 6 500 sote- ja pelastustoimen työntekijää nykyisistä maakunnan organisaatioista. Oma Häme valmistelee hyvinvointialueen toiminnan käynnistymistä. Tutustu työnantajaan