Laitos- ja sairaalahuoltajia Kymsoteen kesätöihin - Kastek Oy

Haemme kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos sinulla on oikeanlainen, olet asiakaspalveluhenkinen, teet työsi reippaasti ja aurinkoisesti, saatat olla etsimämme vastuunkantaja vahvistamaan tiimejämme!

Sote-ympäristössä toimiessasi teet työsi tarkasti, ripeästi ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Eduksi katsotaan alan koulutus ja työkokemus, sekä hygieniapassi. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa sijaisuuksiin voidaan valita myös alasta kiinnostunut henkilö tai opiskelija sekä myös muun alan opiskelija.

Tarjoamme sinulle
- kokoaika tai osa-aikatyötä kohteesta riippuen
- hyvän perehdytyksen
- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä
- hyvät työskentelyvälineet
- kilpailukykyisen palkan
Odotamme sinulta
- hyvää suomen kielen taitoa
- sitoutumista työhön
- positiivista asennetta
- vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
- luotettavuutta

Sairaala- ja laitoshuoltajat työskentelevät päivä-, 2-vuoro- tai 3-vuorotyössä yksiköstä riippuen.
Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtaushuollon ohjeistuksia.
Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan ja työsopimukset ovat eri mittaisia. Työsuhteissa noudatetaan koeaikaa ja AVAINTES -työehtosopimusta.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa, työhöntulotarkastusta ja huumausainetestiä yli 3kk työsopimuksissa.Olemme savuton työpaikka.

Sijaisuuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Haastatteluun kutsutaan hakemusten perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Auli Räihä puh. 044 549 2852
Palveluesimies Mari Väänänen puh. 040 489 8398
Yhteydenotot arkisin klo 9.00 - 11.00 välillä

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45750 Sairaalamäki

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut. Kymsote tavoittelee toiminnassaan parasta asiakaskokemusta ja panostaa ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on tulevaisuuden toimija, jonka tavoite on, että kymenlaaksolaiset ovat aktiivisia, hyvinvoivia ja toimintakykyisiä eri elämäntilanteissa.

Kymsote konserniin kuuluva Kymsote-Kiinteistöt Oy:n Puhtauspalvelut tuottaa puhtaus- ja ateriapalveluita Kymsoten kohteissa Kymenlaaksossa. Puhtauspalvelut työll istää noin 300 puhtausalan ammattilaista, joista Pohjois-Kymenlaakson toimipisteissä työskentelee noin 110 sairaala- ja laitoshuoltajaa

Sinulle suositellut työpaikat