Skip to main content
test

Haemme kuntaympäristöpalvelujen toimialalle laitosapulaista terveyskeskukseen puhtaanapidon ammattitehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2023 asti. Työsuhteen jatkamisesta määräaikaisuuden jälkeen päättää Lapin hyvinvointialue.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai monipuolinen kokemus edellä mainituissa tehtävissä. Arvostamme joustavuutta, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä työskennellä ryhmässä ja yksin.

Laitosapulaisen tehtäviin kuuluu tilojen puhtaanapito ja ruoan jakaminen, tämän hetkinen sijoituspaikka on terveyskeskus. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Valittu työntekijä siirtyy Lapin hyvinvointialueen palvelukseen 1.1.2023 ns. vanhana työntekijänä.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan ja on työsuhteen alkaessa 2033,93 €. Koeaika on 2 kk. Työ alkaa viimeistään 16.12.2022, täytämme paikan kuitenkin heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hakemukset pyydämme jättämään 15.12.2022 klo 12:00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Peuraniemi, siivoustyön esimies
paivi.peuraniemi@kolari.fi tai 0400 696 344

Lisätietoja

Kolarin kunta, Kuntaympäristöpalvelut

Tervetuloa tunturien, vapaana virtaavan Tornion-Muonionjoen ja lohen valtakuntaan!

Kolari tunnetaan upeasta luonnostaan, kahdeksasta värikkäästä vuodenajasta ja Ylläksen kansainvälisestä luontomatkailukeskuksesta. Kuntamme on kuulu myös vieraanvaraisuudestaan ja taidosta ottaa uudet tulokkaat lämpöisesti vastaan. Meille on hyvä tulla töihin, asumaan ja elämään.

Kolarin 3 800 asukasta viihtyvät 16 erilaisessa kylässä, jotka tarjoavat yhteisöllisyyttä, rauhaa ja touhua oman maun mukaan. Useassa kylässämme on talkootyönä rakennettujen valokuituverkkojen ansiosta myös loistavat etätyön tekemisen mahdollisuudet. Tutustu kyliemme ihmisiin, luontoon ja uskomattomiin tarinoihin osoitteessa www.kylienkolari.fi.

Vapaa-ajan viettoon kuntamme tarjoaa mahtavan Ylläksen palveluineen ja reittiverkostoineen, Suomen suosituimman Pallas-Yllästunturin kansallispuiston, Euroopan suurimman aapasuon Teuravuoman sekä valjastamattoman ja lohestaan tunnetun Tornion-Muonionjoen sivujokineen ja -järvineen.

Matkailu on tärkein elinkeinomme, ja Kolarissa sijaitsee myös malmivarantoja. Täällä taidetaan luonnontuotteiden hyödyntäminen, käsityöt sekä perinteinen porotalous. Kehittämisen keskiöön on nostettu lähiruuan tuottaminen luontomme tuotteista.

Kolari on portti Tunturi-Lappiin ja sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella: Suomen pohjoisin rautatieasema löytyy Kolarin kirkonkylältä, kansainvälinen lentokenttä naapurikunnasta Kittilästä ja Ruotsi rajajoen toiselta puolen. Kolaria halkoo valtatie 21/E8, joka johtaa Kilpisjärven kautta Norjaan ja palvelee arktisen testauksen älytienä.


Osoite: Isopalontie 2, 95900 Kolari
Kolarin kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat