Laitosapulainen - Espoon kaupunki

Kuvaus tehtävästä:
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen asumisyksikössä asuu 70 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevaa senioria. Toiminta asumisyksikössä on yhteisöllistä. Kaikki otetaan mukaan päivittäiseen toimintaan, eikä ketään jätetä pysyvästi vuoteenomaksi. Asukkaat voivat asua yksikössä elämänsä loppuun asti. Henkilökunta elää työpäivänsä yhdessä asukkaiden kanssa. Laitosapulaisena toimit moniammatillisien tiimin jäsenenä ja vastaat monipuolisesti asiakkaiden hyvinvoinnista. Huolehdit asiakkaiden huoneistojen sekä yleisten tilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Lisäksi osallistut asiakkaiden ruokapalvelun toteuttamiseen: huolehdit erikoisruokavalioiden toteutumisesta ja osallistut yhdessä henkilöstön kanssa ruoan tarjoiluun ja asiakkaiden avustamiseen ruokailussa.

Työpaikan nimi:
Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus

Työaika:
jaksotyö 114,45 h / 3 viikkoa (2-vuorotyö)

Kelpoisuusvaatimus:
Soveltuva koulutus tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään:
Hygieniapassia, hyvää suomen kielen taitoa, oma-aloitteisuutta, ahkeruutta ja hyvää yhteistyökykyä, kiinnostusta puhtaanapitoon ja puhtaanapitoon liittyvien käytäntöjen kehittämiseen.

Avostamme:
Laitoshuoltajan tutkintoa, kokemusta vanhusten kanssa työskentelystä sekä ikääntyneiden ravitsemussuositusten tuntemusta.

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Tutustu työnantajaan

palveluvastaava Tiina Rasilainen p: 043 8271836
palveluesimies Seela Moilanen p: 046 8771693

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Pitkäaikaishoito, Leppävaaran elä- ja asu seniorikeskus
Osoite: Säterinkatu 3, 02600 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.