Skip to main content
test
Laitosapulainen - Kokkolan kaupunki

Määräaikainen laitosapulainen

Haemme 15.6.2023 mennessä määräaikaista laitosapulaista ajalle 26.6.2023-10.3.2024. Työaika on 30,45 h/ vko ja päivittäinen työnsuoritusaika pääsääntöisesti klo 06.00-18.00 välille.

Laitosapulaisen tehtävä edellyttävää siivoustyön käytännön osaamista ja oman työn suunnittelutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Toivomme sinulta aktiivista ja joustavaa otetta työhön sekä palveluhenkisyyttä. Työkohteena Tulliharjun päiväkoti.

Edellytämme:
Hakijalta edellytetään laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta tai alan työkokemusta.
Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.
Hyvä tietotekniikan osaaminen katsotaan eduksi. Työnantaja mahdollistaa oppisopimuskoulutuksen mikäli olet kiinnostunut puhtaus -ja ruokapalvelualasta ja sitoudut koulutukseen.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön sekä hyvä paineensietokyky. Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin ja myös hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö-, ja asiakaspalvelutaitoja.

Valintaperusteena on alan koulutus, soveltuvuus työhön, työkokemus sekä mahdolliset haastattelut.
Tehtävää täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Tehtävään valitun tulee koeajan aikana esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tarjoamme sinulle palkan lisäksi tukea liikunta- ja kulttuuriharrastusten parissa käytössä olevalla ePassilla ja muita vapaa-aikaan ja työhyvinvointiin liittyviä etuja. Tarjoamme monipuolisen työterveyshuollon ja sinulla on mahdollisuus työnantajan järjestämiin täydennyskoulutuksiin.

Työnantaja pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.
Lähetä hakemuksesi 15.6.2023 klo 12:00 mennessä kuntarekryn kautta.
www.kuntarekry.fi

Palkkaus KVTES, 1584,04€/kk (79,61%)

Työkohteen osoite:
Libeckinkatu 32, 67200 Kokkola

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesihenkilö Mirva Suomela, mirva.suomela@kokkola.fi, 0408068313

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkitoimitilat, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski -Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Monialainen Kokkolan kaupunkikonserni kattaa sivistys- ja teknisen toimen, konsernihallinnon sekä kaupungin liikelaitokset ja tytäryhtiöt. Kaupungin palveluksessa on noin 2 000 työntekijää.


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat