test
Laitosapulainen Ulkometsän päiväkoti 38,25h/vko - Kokkolan kaupunki

Kokkolan kaupungin puhtaus- ja ruokapalveluissa on haettavana yksi (1) vakituinen laitosapulaisen toimi. Työsuhde alkaa 3.01.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on kokopäivätyö 38,25h/ vko ja päivittäinen työaika on klo 06.00-18.00 välillä.

Työ vaatii oman työn suunnittelu- ja tiimityötaitoja, sekä hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Toivomme sinulta aktiivista ja joustavaa otetta työhön sekä palveluhenkisyyttä.

Hakijalta edellytetään laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa alan koulutusta. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.
Työssä tarvitaan IT-perusosaamista.

Valintaperusteena soveltuva koulutus, työkokemus ja soveltuvuus kyseiseen työtehtävään sekä mahdollinen haastattelu.

Tehtävää täytettäessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Työntekijän on koeajan aikana esitettävä hyväksytty työterveyshuollon työhöntulotodistus ja huumetesti. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään esittämään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Työnantajan pidättää oikeuden rekrytointeja koskeviin muutoksiin.

Toivomme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on aktiivinen ja joustava asenne työhön ja työympäristöön.
Arvostamme ammattitaidon lisäksi kehittämis- ja palveluhenkisyyttä, sitoutumista työnantajan arvoihin sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Hakemukset kuntarekryn kautta 12.12.2021 klo 18.00 mennessä.
www.kuntarekry.fi

Tehtäväkohtainen palkka KVTES 1933,85€/kk.
Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Känsäkangas Merja p.040 8065711 merja.kansakangas@kokkola.fi
Haku kuntarekryn kautta:
www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Puhtaus- ja ruokapalvelut

Merellinen, kasvava ja kehittyvä Kokkola on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus. Lähes 50 000 asukkaan kaupunki tarjoaa monipuoliset asumisolosuhteet, kattavat peruspalvelut, hyvät liikenneyhteydet sekä erinomaiset mahdollisuudet koulutukseen ja vapaa-ajanviettoon. Työnantajana Kokkolan kaupunki on merkittävä monialakonserni, sillä sen palveluksessa on 2300 työntekijää. Henkilöstössä on opetuksen ja kasvatuksen samoin kuin tekniikan, hallinnon ja kulttuurin ammattilaisia.

Kokkolan kaupungin Puhtaus-ja ruokapalvelut on kaupunkiympäristön alainen tulosyksikkö. Puhtauspalvelut tuottavat, ostavat ja kehittävät asiakaslähtöisiä, laadukkaita ja kilpailukykyisiä siivous- ja oheispalveluita kaupungin virastoille ja laitoksille. Palvelua tuottavan henkilöstön osaamista, ammattitaitoa ja kehittymistä tuetaan monilla eri tavoilla koko työuran ajan. www.kokkola.fi


Osoite: Ulkometsäntie 1, 67400 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat