Laitoshuollon ja siivouspalveluiden sijaisuudet - Liperin kunta

Liperin kunnan laitoshuolto ja siivouspalvelut etsivät jatkuvasti työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin. Työt vaihtelevat muutaman päivän sijaisuuksista pidempiin kokopäiväisiin sijaisuuksiin.

Laitoshuollon työpisteet sijaitsevat Liperin kirkonkylällä ja siivouspalveluiden työpisteet Liperissä, Ylämyllyllä sekä Viinijärvellä. Laitoshuollossa työ on kaksivuorotyötä, työvuorot sijoittuvat klo 7.00-21.00 välille ja työtä voi olla myös viikonloppuisin. Siivouspalveluissa työvuorot ovat arkipäivisin klo 6.00-15.15 välillä.

Hae sijaisuuksia täyttämällä hakemus. Olemme yhteydessä kaikkiin sopiviin hakijoihin ja perehdytämme uudet sijaiset kohteisiimme. Alan työkokemuksen ja koulutuksen katsomme eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne, kiinnostus ja motivaatio työntekoa kohtaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.

Lisätietoja

http://www.liperi.fi

Tutustu työnantajaan

Siivoustyönjohtaja
Päivi Davidsson, puh. 0400 573 492, paivi.davidsson@liperi.fi

Elinympäristöpalvelut
Osoite: Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!