Laitoshuoltaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa laitoshuoltopalveluita ensisijaisesti opetuksen ja varhaiskasvatuksen palvelutarpeeseen. Laitoshuoltajamme toimivat siivouksen lisäksi kohdekohtaisesti osaksi myös ateriapalvelun avustavissa tehtävissä. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin ajoittuen toimipaikan työvuoron mukaan kello 6.00 - 18.00 aikavälille.

Haemme palvelukseemme laitoshuoltajia eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Kelpoisvaatimuk-sena pysyviin toimiimme on laitoshuoltajan (tai vastaava) ammattitutkinto. Määräaikaisia sijaisuuksia täyttäessä huomioimme myös ne henkilöt, joilla on alan työkokemusta tai jotka opiskelevat alalle.

Työsuhteen alkaessa sijoituspaikka on tilanteen mukaan kaupungin eri toimipisteissä.
Työtehtävät edellyttävät usein valmiutta liikkua tilanteen mukaan eri palvelukohteissa.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu työvuorojen mukaan lähinnä koulujen ja varhaiskasvatuksen toimipisteiden mitoitettu laitoshuolto sekä kohdekohtaisesti ateriapalvelun avustavia tehtäviä.

Arvostamme työtehtävien hoitamisessa vastuullista otetta työtehtävieni hoitamiseen sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Lisätietoja

https://raahe.fi/
http://www.visitraahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspäällikkö Jaana Rautio p. 040 135 6761, jaana.rautio(at)raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Kaupunginhallituksen alainen toimiala, Ateria- ja puhtauspalvelut

Raahe on kasvava ja kehittyvä noin 25000 asukkaan hyvien harrastusmahdollisuuksien ja edullisen asumisen kodikas satamakaupunki Perämeren rannikolla. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 8 A, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat