Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme osaajia siivouspalveluyksikköön. Huomioimme myös alasta kiinnostuneet ja alanvaihtoa miettivät.

Työ ja tehtävät kuntayhtymässämme ovat monipuolisia ja työaikoihin on mahdollista itse vaikuttaa. Meillä on myös mahdollisuus päivä- tai vuorotyöhön oman tilanteesi mukaan.

Työkohteet ovat terveyskeskuksen tiloissa, joko osastoilla tai vastaanottojen puolella. Asumispalveluyksiköissä tarjolla on lämminhenkisiä työkohteita ikäihmisten parissa. Tehtävät vaihtelevat kohteesta riippuen sisältäen ylläpito- ja perussiivousta, osastoilla tehtäviin sisältyy lisäksi mm. ruokahuoltotehtäviä.

Tehtävissä katsotaan eduksi hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus, kyky huomioida työkaveri sekä tiimimäinen työskentelyn tapa. Arvostamme lisäksi iloista ja reipasta mieltä sekä otetta, organisointikykyä muuttuvissa työympäristöissä ja vahvuutta sietää painetta.

Edellytämme sujuvaa ja ymmärrettävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palkkauksessa noudatamme KVTES säännöksiä. Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. ePassi.

Jätä hakemus ja ota rohkeasti yhteyttä siivouspalveluesimiehiin niin päsemmme yhdessä miettimään erilaisia vaihtoehtoja työn tekemiselle!

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=qEGen6V80dI

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspalveluesimiehet Tarja Tenhunen p. 040-7121231 tai Eeva-Liisa Leinonen p. 040-7028099.

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä on perustettu vuonna 2010 ja se toimii Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän alueella järjestäen alueen asukkaille eli noin 37 000 yläsavolaiselle terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä lisäksi myös ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja.

Alueemme suurimpana työnantajana tarjoamme vakaata sekä merkityksellistä työtä kehittyvässä ja mukavassa työporukassa Ylä-Savon luonnonkauniiden maisemien ympäröimänä. Osaava henkilöstö on suurin voimavaramme ja suureen sote-tiimiimme kuuluu yhteensä jo noin 1 300 sotelaista.

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat