Laitoshuoltaja - Vantti

Laitoshuoltaja - Vantti

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n puhtauspalvelut hakee laitoshuoltajaa Maitorpan päiväkoti, 6 tuntia / päivä.

Puhtauspalvelumme huolehtii tilojen siisteydestä. Viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö lisää ihmisten hyvinvointia. Suuri työnantaja merkitsee varmuutta ja ison työnantajan etuja.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtävien lisäksi tekstiili- ja vaatehuoltotehtäviä kohdekohtaisen sopimuksen mukaisesti.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla siivousalan perus- tai ammattitutkinto tai vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Etusijalla ovat hakijat joilla on voimassaoleva siivouskonekortti ja ympäristöpassi. Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Ennen työn aloittamista valitun henkilön tulee esittää hyväksytty työterveyshuollon antama työhöntulotarkastuslausunto sekä oikeusrekisterikeskuksen antama rikostaustaote.

Huomaathan, että aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.vantti.fi

Kaisa Kajanus 040-8699859

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy, Puhtauspalvelut
Osoite: Maitorpantie 6, 1700,

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistöpalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 970 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli noin 47 miljoonaa euroa. Vantti toimii in-house-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Tutustu työnantajaan