Laitoshuoltaja - Tornion kaupunki

Laitoshuoltaja - Tornion kaupunki

Laitoshuoltaja tilapalvelujen siivouspalveluihin.

Laitoshuoltajan toimen pätevyysvaatimuksena on joko toimitilahuoltajan perustutkinto (3v) tai laitoshuoltajan ammattitutkinto ja kokemusta siivoustyöstä vähintään yksi vuosi.

Arvostamme yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä ja kykyä oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen koeaika on kuusi kuukautta.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi Tornion kaupungin avoimet työpaikat 26.4.2019 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antaa siivoustyönohjaaja Seija Barsk puh 0400 699 447.

Lisätietoja antaa siivoustyönohjaaja Seija Barsk puh 0400 699 447.

Tekniset palvelut
Osoite: Tornio

Merkittävä historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja. www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan