Laitoshuoltaja - Kaarea Oy

Laitoshuoltaja - Kaarea Oy

Oletko hakemamme laitoshuoltaja?

Etsimme sinua meille laitoshuoltajaksi vakituiseen työsuhteeseen. Meillä työskentelet hoivalaitosten osastoilla ja yleisissä tiloissa. Työ sisältää siivoustyötä ja asiakaspalvelua. Työ on päivätyötä sisältäen satunnaisesti viikonloppuvuoroja.

Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen. Olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja omaat reippaan työotteen. Eduksi katsotaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja/tai aikaisempi työkokemus terveydenhuollon kohteesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus tehdään siivousaineilla, -välineillä ja -koneilla. Mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilaisen tekemästä työstä. Meidän osaavat työntekijämme vastaavat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Siivouksella varmistetaan turvallinen ympäristö huomioiden eri asiakasryhmien ja kiinteistöjen tarpeet.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Palveluesimies Anniina Koskinen 040 1860109 sekä palveluesimies Hanna Kunttu 044 9073388

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20360 Turku

Kaarea on yli 400 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!

Tutustu työnantajaan