Laitoshuoltaja - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Etsimme VARAHENKILÖSTÖÄ vakituiseksi sijaiseksi iloiseen joukkoomme Lahteen ja Päijät-Hämeen .alueelle.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset työskentelemään erilaisissa asiakaskohteissamme. Asiakaskohteitamme ovat mm. terveysasemat, sairaalat, koulut ym.

Sairaaloissa työaika on pääsääntöisesti ma-su klo 7-21 välillä ja muissa asiakaskohteissamme ma-pe klo 7-20

Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Työssäsi korostuvat asiakaspalvelu sekä tunnollisuus työtehtävissäsi.
Aikaisempaa siivouskokemusta ja/tai laitoshuoltajan tutkinnon katsomme eduksi. Perehdytämme kaikki työntekijämme työtehtäviin.

Meillä on mahdollisuus kouluttautua oppisopimuksella työn ohella sekä edetä uralla omien kykyjesi mukaan.
Toivomme hakijalta ymmärrettävää suomen kielen taitoa.

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi

Seija Väänänen
Projektipäällikkö
Niemenkatu 73
15140 Lahti
050-4826078
seija.vaananen@phpalvelut.fi

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy
Osoite: Niemenkatu 73 D, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.
Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.

Tutustu työnantajaan