Laitoshuoltaja - Janakkalan kunta

Laitoshuoltaja - Janakkalan kunta

Haemme Janakkalan kunnan palvelukseen

LAITOSHUOLTAJAA
Haemme Janakkalan kunnan palvelukseen laitoshuoltajaa kunnan ateria- ja puhtauspalveluihin vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 2.9.2019 - 28.2.2020.
Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu kunnan omistamien ja vuokraamien kiinteistöjen puhtaus- ja ateriapalveluiden tuottaminen kunnan palvelutoimintojen edellyttämällä tasolla.

Työaika on keskimääräinen yleistyöaika ja palkkaus KVETS:n mukainen.
Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja käytännön kokemusta ateria- ja puhtauspalvelutehtävistä. Toimimme asiakaspalvelu lähtöisesti ja työt toteutamme hyvissä tiimeissä.
Valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa ennen valinnan lopullista vahvistamista.
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 26.8.2019 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja antaa palveluesimies Eija Ananin p. (03) 6801448 eija.ananin@janakkala.fi tai

Janakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Siivouspalvelut
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1 000 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan