Laitoshuoltaja - Oulaisten kaupunki

Laitoshuoltaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin teknisessä keskuksessa on haettavana LAITOSHUOLTAJAN toimi.

Tehtäviin kuuluvat ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtävät Oulaisten kaupungin eri kiinteistöissä.
Hakijalta edellytetään ensisijaisesti laitoshuoltajan ammattitutkintoa, toimitilahuoltajan tai kodinhuoltajan perustutkintoa, työkokemusta em. tehtävistä sekä hygieniapassia. Mikäli hakijalta puuttuu siivousalan tutkinto, mutta hänellä on siivousalan työkokemusta, on koulutus mahdollista hankkia oppisopimuskoulutuksella.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, luotettavuutta, tiimityötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi hakijalle on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Hakijan tulee esittää haastattelussa työ- ja tutkintotodistukset. Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Paperimuotoiset hakemukset tulee toimittaa osoitteeseen: Oulaisten kaupunki/tekninen johtaja, Lautatarhankatu 7 A, 86300 Oulainen. Kuoreen merkintä, 'Laitoshuoltaja'.

Lisätietoja

http://www.oulainen.fi

Tutustu työnantajaan

siivouspäällikkö Hanne Stark-Vierimaa, puh. 044 4793 249, hanne.stark-vierimaa@oulainen.fi

Oulaisten kaupunki, Tekninen keskus, Siivoustoimi
Osoite: Oulainen

Oulainen on n. 7500 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. www.oulainen.fi