Haemme Janakkalan kunnan palvelukseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen laitoshuoltajaa ateria- ja puhtauspalveluihin.

Työt Janakkalan ateria- ja puhtauspalveluilla ovat monipuolisia, sisältäen työskentelyä päiväkodeissa, kouluissa, sairaala- ja hoivaympäristöissä. Töitä tehdään itsenäisesti tai tiimeissä kohteesta riippuen. Työntekijäksi sopii vasta valmistunut tai kokenut konkari.

Tervetuloa positiiviseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme. Työtilamme ja -välineemme ovat ajan tasalla. Panostamme työntekijöiden ammattitaidon sekä työkyvyn ylläpitoon. Lisäksi tarjoamme hersyvää kahviseuraa.

Faktat työsuhteesta:
Edellytämme soveltuvaa puhtausalan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemuksella hankittua ammattitaitoa.
Toimissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika. Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Tehtäväkohtainen palkka on 1992,82 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:n mukaan.
Valittujen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta ennen valinnan lopullista vahvistamista.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja antaa palveluesimies Eija Ananin eija.ananin@janakkala.fi p. (03) 680 1448
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 21.9.2020 klo 12:00 mennessä.

Janakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.