Laitoshuoltaja - Kaarea Oy

Oletko hakemamme laitoshuoltaja?

Haemme sinua meille laitoshuoltajaksi sijaisuuksiin.

Meillä työskentelet hoivalaitosten osastoilla ja yleisissä tiloissa. Työ sisältää siivoustyötä sekä asiakaspalvelua. Työtä tehdään seitsemänä päivänä viikossa.

Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen. Olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja omaat reippaan työotteen. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus terveydenhuollon kohteesta.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus tehdään siivousaineilla, -välineillä ja -koneilla. Mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilaisen tekemästä työstä. Meidän osaavat työntekijämme vastaavat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Siivouksella varmistetaan turvallinen ympäristö huomioiden eri asiakasryhmien ja kiinteistöjen tarpeet.

Tervetuloa meille!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Sähköpostitse palveluesimies Päivi Hokkanen; paivi.hokkanen@kaarea.fi

Kaarea Oy
Osoite: Turku, 20540 Turku

Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme siitä, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat ja hygieeniset, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin.