Laitoshuoltaja - Sodankylän kunta

Sodankylän kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi
laitoshuoltajan toimen

Laitoshuoltajan toimi tulee sijoittumaan tilapalveluiden vastuualueelle kuuluviin siivouspalveluihin. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat tilapalveluiden vastuulla olevien kiinteistöjen siivous- ja laitoshuolto.

Laitoshuoltajan toimen kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Vaihtoehtoisesti otamme huomioon myös puhtausalasta kiinnostuneet hakijat, jotka ovat työskennelleet alalla mutta ammattitutkinto puuttuu ja haluat suorittaa sen oppisopimuksella. Tehtävän hoitoon edellytetään ajo-oikeutta (vähintään B-luokan ajokortti).

Toimi täytetään toistaiseksi. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ansioluettelo liitteenä. Hakuaika päättyy 04.10.2020 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.


Tutustu työnantajaan

Siivoustyönjohtaja Mirka Nätynki, mirka.natynki@sodankyla.fi,
puh. 040 576 3530
Tilapalvelupäällikkö Ville Pyhäjärvi, ville.pyhajarvi@sodankyla.fi,
puh. 040 197 5846

Tekniset palvelut
Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä

Sodankylä on runsaan 8000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka. Lisätietoja: www.sodankyla.fi ja www.visitsodankyla.fi

Sodankylän kunta - Savuton työpaikka