Laitoshuoltaja - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin Puhtauspalvelun yksikkö hakee 3 laitoshuoltajaa avoinna oleviin toimiin.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat palvelukuvauksen mukaiset siivous- ja oheistehtävät erilaisissa asiakaskohteissa. Asiakaskohteita ovat esimerkiksi virastot, liikuntapaikat, koulut ja päiväkodit. Oheistehtäviä ovat ateriapalvelutehtävät päiväkodeissa.

Toimeen valittavilta edellytetään laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai toimitilahuoltajan tutkintoa. Ateriapalvelun osio, hygieniapassi, hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tehtävän rekrytointiprosessi toteutetaan anonyymisti. Pyydämme välttämään hakemuksen avoimissa kohdissa henkilökohtaisten tietojen kirjaamista, kuten ikää, sukupuolta, perhesuhteita jne.
Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämisessä saa puhelinnumerosta 045 7881 7895 ma-pe klo 7-14. Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa puhtauspalvelupäällikkö Leena Järvinen, puh 040 723 4053

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Tekniset palvelut, Puhtauspalvelun yksikkö
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.