Salon kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalvelut hakee kiertävän laitoshuoltajan sijaista ajalle 19.10.2021 asti

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Ensisijainen sijoituspaikka on ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden kiertävän laitoshuoltajan työtehtävissä Salon kaupungin eri kohteissa.

Työhösi kuuluu koulun ylläpito- ja perussiivous sekä palvelukeittiöiden ravitsemispalvelutehtävät.

Tehtävässä edellytetään puhtauspalvelualan perus-tai ammattitutkintoa ja lisäksi hygieniapassia sekä oman auton käyttöä. Eduksi luetaan työkokemus puhtaus- ja catering alalta.

Tämän lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, motivaatiota sekä fyysistä kuntoa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2002,21 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulle maksetaan työkokemukseen perustuvaa lisää työehtosopimuksen mukaisesti sekä 6 kuukauden jälkeen henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Palvelussuhteessa noudatetaan viiden (5) kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kiertävä laitoshuoltaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 4.12.2020 klo 12.00.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tarja Moberg p. 02 778 5526, tarja.moberg@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Salon kaupunki, puhtaanapitopalvelut
Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka