Janakkalan kunnan ateria- ja puhtauspalveluissa työskentelee n. 90 alan ammattilaista. Valmistamme päivittäin noin 3200 ateriaa keskuskeittiö Tuuvingissa ja huolehdimme 62 000 neliön siisteydestä Janakkalan kunnassa. Tarjoamme ajanmukaisen työskentely-ympäristön laitteineen ja välineineen sekä mahdollisuuden oman työn kehittämiseen.

Haemme laitoshuoltajaksi ateria-ja puhtauspalveluihin oma-aloitteista, itsenäiseen ja reippaaseen työskentelyyn kykenevää ammattilaista, joka pitää asiakaspalvelusta eikä kainostele tarttua monipuolisiin siivous- ja keittiötöihin. Työssä edellytetään ict:n perusosaamista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Laitoshuoltajan tehtävät ovat monipuolisia, sisältäen työskentelyä päiväkodeissa, kouluissa, sairaala- ja hoivaympäristöissä. Töitä tehdään kohteesta riippuen itsenäisesti tai tiimeissä.

Tervetuloa positiiviseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme olet sitten vastavalmistunut tai kokenut konkari. Työtilamme ja -välineemme ovat ajan tasalla. Panostamme paljon työntekijöiden ammattitaidon sekä työkyvyn ylläpitoon ja lisäksi tarjoamme hersyvää kahviseuraa tauoille.

Edellytämme soveltuvaa puhtausalan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemuksella hankittua ammattitaitoa.
Toimissa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika. Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Tehtäväkohtainen palkka on 1992,82 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:n mukaan.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Anne Latvala anne.latvala@janakkala.fi p. (03) 680 1816 ja Eija Ananin eija.ananin@janakkala.fi p. (03) 680 1448
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 7.12.2020 klo 12:00 mennessä.
Kutsumme haastatteluun jo hakuaikana.

Janakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Ateria- ja puhtauspalvelut
Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.