Laitoshuoltaja - Servica

Haemme joukkoomme ammattitaitoisia laitoshuoltajia työskentelemään terveydenhuollon kohteisiin toistaiseksi voimassaoleviin tai määräaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on 2- vuorotyö vuodeosastoilla ja puhdastiloissa, 3- vuorotyö päivystys- ja leikkausyksiköissä. Hakijalta edellytetään laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutusta. Määräaikaisessa työsuhteessa aiemmin mainittu koulutustaso ja/tai tarvittava työkokemus. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus laitoshuollon erilaisista tehtävistä ja asiakaskohteista sekä puhdastilapassi.

Tehtävä edellyttää hakijalta kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Arvostamme ennakkoluulotonta ja positiivista asennetta sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä yhteistyötaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus on AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukainen.

Edellytämme tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Huomioimme vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset. Haku on voimassa 30.11.2020 - 30.5.2021 välisenä aikana. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa sekä teemme valintoja sopivan henkilön löytyessä.

Haastatteluun valituille ilmoitamme asiasta henkilökohtaisesti.

Lisätietoja

http://www.servica.fi
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/servica/

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Kirsi Väänänen, 044 4261 691, kirsi.vaananen@servica.fi ja alue-esimies Tuula Pakarinen p. 044 426 1192, tuula.pakarinen@servica.fi.

Servica, Palvelualue 1
Osoite: Leväsentie 3, 70700 Kuopio

Olemme joka päivä mukana asiakkaidemme arjessa

Tuotamme omistajillemme ruokapalvelujen, puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palvelut. Servica Oy toimii omistajiensa sidosyksikkönä eli ns. in house –yhtiönä, joka harjoittaa pääosan toiminnastaan omistajiensa kanssa. Omistajamme ovat Kuopion kaupunki, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuopion Pysäköinti Oy, Itä-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä (ISLAB), Pieksämäen kaupunki, Kiinteistö-KYS Oy, Järviseudun Työterveys Oy, Sisä-Savon th:n Ky, Siilinjärven kunta, Savonia-amk Oy, Istekki Oy, Pielaveden kunta ja Niiralan Kulma Oy. Toimipisteitämme on yli 100 ja kiinteistö- ja laitoshuoltokohteita yli 300. Meitä servicalaisia on noin 1 250. Asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja rohkeus ovat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme.

Tuemme työhyvinvointiasi ja virkistäytymistäsi työpäivän aikana ateriaedulla. ePassin avulla voit puolestaan edistää hyvinvointiasi vapaa-ajalla liikunta-, kulttuuri- tai hyvinvointipalveluiden parissa. Servicalaisena saat myös merkittäviä alennuksia useista liikuntapaikoista ja erikoisliikkeissä.

Sinulle suositellut työpaikat