Laitoshuoltaja - Siilinjärven kunta

Monipuolista ja vaihtelevaa siivoustyötä koko kesäksi!

Siilinjärven kunnan puhtauspalveluihin haetaan vuosilomien sijaiseksi laitoshuoltajaa eri kohteisiin yhtäjaksoiseen työsuhteeseen kesän 2021 ajaksi toukokuusta elokuun loppuun.

Siivottavia kohteita ovat mm. päiväkodit, vanhusten palvelukodit ja terveyskeskus. Toivomme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkintoa tai muuta vastaava koulutusta tai alan vankkaa työkokemusta. Laitoshuoltajan tehtävä edellyttää valmiutta muuttuviin tilanteisiin ja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävä on kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa. Palkkaus määräytyy KVTES:n sekä Siilinjärven kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaisesti. Valinnassa noudatetaan kahden kuuden (2) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme hakijoita haastatteluun haun eri vaiheissa.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja Sirpa Kurki
p. 044 740 1303

Siilinjärven kunta, Yhteiset Palvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut
Osoite: Kasurilantie 1, 71800 Siilinjärvi

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat