Laitoshuoltaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä Muonion - Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 14.5.2021 klo 15.00 mennessä

LAITOSHUOLTAJAN toimi

Työpaikka sijaitsee Muonion terveyskeskuksessa ja työtehtäviä on myös muissa perusterveydenhuollon toimipisteissä Muonion-Enontekiön alueella. Työ alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Työ on vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Työkokemus terveydenhuoltoalan laitoksessa katsotaan eduksi. Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Pirjo Ivanoff arkisin klo 9-15, 040 573 9835. pirjo.ivanoff@lshp.fi.


Rovaniemellä 7.4.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Pirjo Ivanoff arkisin klo 9-15, 040 573 9835. pirjo.ivanoff@lshp.fi.

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Muonio-Enontekiön perusterveydenhuolto
Osoite: 99300 Muonio

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!

Sinulle suositellut työpaikat