Salon kaupungin terveyspalvelut hakee kahta (2) laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin

Ensimmäiset sijoituspaikat ovat Halikon terveysasema ja Läntinen terveysasema.

Työhösi kuuluu terveyspalveluiden ylläpito- ja perussiivous.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto/toimitilahuoltaja. Tehtävässä edellytetään puhtauspalvelualan hygieniapassia. Hakijan eduksi luetaan työkokemus terveyspalveluiden laitoshuollosta. Tehtävän hoidossa edellytetään oman auton käyttöä. Tämän lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä ja motivaatiota sekä fyysistä kuntoa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis - ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Palkkaus on 1991,21 euroa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kuuden kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tuija Pihlaja-Järvensivu 044 772 3747 tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / laitoshuoltaja Läntinen avoterveydenhuolto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 14.5.2021


Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tuija Pihlaja-Järvensivu 044-7723747 tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi

Lisätietoja

Läntinen avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24240 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat