Laitoshuoltaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunta hakee laitoshuoltajaa vakinaiseen työsuhteeseen 16.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja sijoituspaikkana koko kunnan alue. Työkohteiden ja työaikojen vaihtelusta johtuen ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa.

Laitoshuoltajan tehtävä pitää sisällään monipuolisia ylläpito- ja perussiivoustehtäviä sekä asiakaspalvelua. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään alan tutkintoa ja/tai työkokemusta siivoustyöstä. Lisäksi työssä vaaditaan asiakaslähtöistä ajattelutapaa, tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta sekä sujuvaa suomen- tai ruotsinkielen taitoa.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 1.8.2021 klo 21:00 mennessä sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa kuntarekry.fi. Mahdolliset haastattelut suoritetaan viikon 34 aikana.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedustelut 9.7.2021 mennessä: Johanna Tuppurainen, puh 0503647825, arkisin klo 9-17.

Lisätietoja

YHDYSKUNTATEKNIIKAN TOIMIALA, Toimitilapalveluiden tulosalue, Puhtauspalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat