Laitoshuoltaja - Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Olemme Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän omistama osakeyhtiö. Tuotamme siivouspalveluja Lahden ja Päijät-Hämeen alueelle.

Haemme LAITOSHUOLTAJIA vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin työskentelemään asiakaskohteissamme. Kohteet ovat pääsääntöisesti koulu- tai terveydenhuollon kohteita.
Työ on luonteeltaan vuorotyötä. Työaika on pääsääntöisesti ma-su klo 6-21 välillä. Noudatamme Avaintes työehtosopimusta. Palkka haitari tehtävissä on 1753,76-1996,00 euroa.


Laitoshuoltajan työnkuvaan kuuluvat mm. puhtaanapidon, vuodehuollon ja ruoanjaon työtehtävät.

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, huolellinen, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sitoutunut sekä olet täyttänyt 18 vuotta. Vahvuutenasi on joustavuus ja kyky työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä.
Odotamme sinulta sitoutumista vuorotyöhön ja hyvää suomen kielen taitoa.

Käytämme työsuhteessa koeaikaa.

Meillä saat hyvän perehdytyksen, mielenkiintoisen työympäristön ja vaihtelevat työtehtävät. Mahdollisuus myös oppisopimuskoulutukseen.

Hakuaika on 31.10.2021 saakka.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja tehtävät voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä, laittamalle meille hakemus jo tänään!

Lisätietoja

http://www.phpalvelut.fi
http://www.phpalvelut.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eija Rossi
palveluesimies
Niemenkatu 73 D
15140 Lahti
p. +358 44 482 0825
eija.rossi@phpalvelut.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy

Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy on perustettu 1.5.2017. Päätoimialamme ovat laitoshuolto- ja puhdistuspalvelut. Päijät-Hämeen Laitoshuoltopalvelut Oy:ssä työskentelee noin 500 henkilöä. Asiakaskohteita on yli 300 Päijät-Hämeessä ja lähialueilla. Asiakaskuntamme koostuu Lahden kaupungin yksiköistä ja sen omistamista yrityksistä, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän yksiköistä sekä muista yrityksistä ja yhteisöistä.

Olemme palveluyritys, jonka henkilökunta työskentelee tiiviisti asiakkaiden tiloissa, keskellä asiakkaan arkityötä. Meillä on tarjota puhdistuspalvelualan työtä aina toimistoista terveydenhuollon vaativiin yksiköihin. Teemme työtämme asenteella asiakkaan parhaaksi, yhteistyössä asiakkaiden, henkilöstön ja eri sidosryhmien kanssa.


Osoite: Niemenkatu 73 D, 15140 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat