Laitoshuoltaja - Kaarea Oy

Hae meille laitoshuoltajaksi.

Haemme vaihtelevista työpäivistä kiinnostunutta laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on kokopäiväinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin ma-pe. Tehtävänäsi on kiertää sijaistamassa poissaoloja ja työkohteet voivat vaihdella Turun terveydenhuollon kohteista Auran kunnan kohteisiin, mm. kouluihin.

Odotamme, että hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen. Olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja omaat reippaan työotteen. Pidät myös vaihtelevasta työympäristöstä ja eri asiakasryhmistä. Liikkuvan työn vuoksi sinulla on oma auto käytössä.

Edellytämme sinulta siivouskokemusta ja katsomme eduksi laitoshuoltajan ammattitutkinnon. Tarjoamme mahdollisuuden suorittaa ammattitutkinnon oppisopimuskoulutuksena työn ohessa. Toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta terveydenhuollon kohteesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Tarjoamme vakituisen työsuhteen luotettavassa yhtiössä ja AVAIN TESin mukaisen lomaedun.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa ruokaa, siivousta ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus tehdään siivousaineilla, -välineillä ja -koneilla. Mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilaisen tekemästä työstä. Meidän osaavat työntekijämme vastaavat siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Siivouksella varmistetaan turvallinen ympäristö huomioiden eri asiakasryhmien ja kiinteistöjen tarpeet.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, sydämellä ja paremmin.
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Anita Jalonen; anita.jalonen@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Aura, 21380 Aura
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat