test
Laitoshuoltaja - Kalajoen kaupunki

Kalajoen kaupungin teknisissä palveluissa on haettavana

LAITOSHUOLTAJAN toimi, jonka alkusijoituspaikka on Raumankarin yhtenäiskoulu.

HAKUAIKAA ON JATKETTU 16.1.2022 klo 16.00 SAAKKA. Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Toimi on kokoaikainen, ja se täytetään vakituisesti 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on keskimääräisessä yleistyöajassa tehtävää päivätyötä, jossa viikkotyöaika on 38,25 h.

Tehtäviin kuuluu ylläpito - ja perussiivoustehtävät. Kelpoisuusehtona on toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan perus- tai ammattitutkinto.

Tehtävä vaatii hyvää organisointikykyä ja tiimityöskentelytaitoja. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta, etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Työkokemus koulun tilojen puhtaanapidosta ja siivouskoneiden käytöstä katsotaan eduksi.

Työntekijältä edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Otamme vastaan hakemukset ainoastaan sähköisessä muodossa Kuntarekry- palvelun kautta, www.kuntarekry.fi . Hakuaika 16.1.2022 klo 16.00 saakka. Haastatteluun valittujen tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärin antama todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa palveluesimies Sirpa Petäjä p. 044 4691 244, sirpa.petaja@kalajoki.fi tai ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Paula Kumpula p. 044 4691 318, paula.kumpula@kalajoki.fi

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Sirpa Petäjä p. 044 4691 244, sirpa.petaja@kalajoki.fi tai ruoka- ja siivouspalvelupäällikkö Paula Kumpula p. 044 4691 318, paula.kumpula@kalajoki.fi

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut, Ruoka- ja siivouspalvelut, Siivouspalvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat