Skip to main content
test

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa on haettavana neljä (4) toistaiseksi voimassa olevaa laitoshuoltajan työsuhdetta. Paikoista kolme sijoittuu ensisijaisesti uimahalliin. Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivoustehtävät. Työaika on pääsääntöisesti arkityötä, uimahallikohde sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Laitoshuoltajan kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vastaava aikaisempi koulutus. Eduksi katsotaan kokemus uimahallin puhtaanapidosta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, huolellista työskentelyotetta, joustavuutta ja kykyä tehdä työtä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee toimittaa selvitys terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työsopimuksen allekirjoitusta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti www.kempele.fi/tyopaikat 20.5.2022 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma puh. 050 3430397.

Lisätietoja

Ateria- ja puhdistuspalvelut

Kempele on reilun 19 000 asukkaan voimakkaasti kehittyvä kunta, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päästä Oulusta. Kempeleen kunta tarjoaa edistyksellisen työympäristön, monipuoliset palvelut sekä erinomaiset liikenneyhteydet. Kempeleen kunnan palveluksessa on noin 1 100 henkilöä.


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat