Skip to main content
test
Laitoshuoltaja (4 paikkaa) - Kotkan kaupunki

Kotkan kaupungin Puhtauspalvelut hakee neljää laitoshuoltajaa vakituisiin työsuhteisiin 1.8.2022 alkaen.

Puhtauspalvelujen henkilöstö huolehtii osaltaan kaupungin kiinteistöomaisuuden arvon säilymisestä sekä kunnan ylläpitämän rakennetun työ- ja toimintaympäristön viihtyisyydestä, terveellisyydestä ja turvallisuudesta. Asiakaskohteitamme ovat esimerkiksi virastot, liikuntapaikat, koulut ja päiväkodit. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat palvelukuvauksen mukaiset tukipalvelut kuten ylläpito- ja perussiivoustyöt sekä ateriapalvelut.

Etsimme nyt laitoshuoltajia erilaisiin asiakaskohteisiimme toimimaan monipuolisissa puhtauspalvelujen tehtävissä. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja vakituisia. Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiville klo 6-16 välille.

Tehtäviin valittavilta edellytetään soveltuvaa ammatillista tutkintoa tai riittävää työkokemusta puhtauspalvelualan tehtävistä. Hyvän fyysisen kunnon lisäksi toivomme, että omaat perus atk-taidot ja kommunikoit suomeksi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Arvostamme palveluhenkisyyttä, tiimityötaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on tehtävän vaativuuden mukaan 1932,56 €/kk tai 2006,20 €/kk, jonka lisäksi mahdollinen työkokemuslisä esitettyihin työtodistuksiin perustuen. Yleistyöaika 38,25 h/vko. Työsuhteeseen sovelletaan kuuden kuukauden pituista koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan työsopimuksessa sovitussa määräajassa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen työn osaavassa organisaatiossamme. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä Kotkan kaupungin henkilöstöedut. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja hyvinvointiasi. Tervetuloa tekemään kanssamme merkityksellistä työtä kaupungin arvojen mukaisesti: reilusti, rohkeasti ja rakkaudella!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan
aloittaa hakuaikana. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa puhtauspalvelupäällikkö Maiju Ala-Jääski puh. 040 131 8949 tai maiju.ala-jaaski@kotka.fi

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Tekniset palvelut, Puhtauspalvelun yksikkö

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla. Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat