test

Janakkalan kunnan ateria- ja puhtauspalveluissa työskentelee n. 90 alan ammattilaista. Valmistamme päivittäin noin 3200 ateriaa keskuskeittiö Tuuvingissa ja huolehdimme 62 000 neliön siisteydestä Janakkalan kunnassa. Tarjoamme ajanmukaisen työskentely-ympäristön laitteineen ja välineineen sekä mahdollisuuden oman työn kehittämiseen.

Pidätkö asiakaspalvelusta, hallitsetko it:n perustaidot? Haemme oma-aloitteista, itsenäiseen ja reippaaseen työskentelyyn kykenevää ammattilaista. Tehtävä sisältää ateria- ja puhtauspalvelun töitä päiväkodissa, koulussa, sairaala- ja hoivaympäristössä. Töitä tehdään kohteesta riippuen itsenäisesti tai tiimissä.

Positiivinen ja ammattitaitoinen tiimiimme toivottaa sinut tervetulleeksi, olet sitten vastavalmistunut tai kokenut konkari. Panostamme toimiviin työtiloihin ja ajanmukaisiin työvälineisiin, sekä työntekijöiden ammattitaidon ja työkyvyn ylläpitämiseen. Lisäksi tarjoamme henkilökuntaetuja liikunta- ja kulttuurielämyksiin. Tutustu linkin kautta laitoshuoltajan työhön.
https://www.youtube.com/user/Janakkalankunta

Edellytämme soveltuvaa puhtausalan ammattitutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta tai käytännön kokemuksella hankittua ammattitaitoa. Työsuhteista kaksi on toistaiseksi voimassa olevaa ja yksi määräaikainen. Vakituiset työsuhteet alkavat 31.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisen laitoshuoltajan tehtävä on ajalle 28.2.2022-31.12.2022.
Toimessa noudatetaan 4-6 kk:n koeaikaa. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika. Tehtävässä sovelletaan KVTES:iä. Tehtäväkohtainen palkka on 2028,45 €/kk. Muut mahdolliset palkanlisät määräytyvät KVTES:n mukaan.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valinnasta ja mahdollisesti rikosrekisteriote.

Laitoshuoltajien hakuaikaa jatkettu.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat palveluesimies Anne Latvala anne.latvala@janakkala.fi p. (03) 680 1816 ja Hanna Burke hanna.burke@janakkala.fi p. (03) 680 1870.
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta 30.1.2022 klo 23:00 mennessä.

Lisätietoja

Janakkalan kunta, Tekniikka ja ympäristö, Ateria- ja puhtauspalvelut

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille.

Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat