test
Laitoshuoltaja - Loimaan kaupunki

Haluamme juuri sinut puhtausalan ammattilainen osaksi osaavaa joukkoamme

Avoinna on laitoshuoltajan toimi jonka ensisijaisena sijoituspaikkana on varhaiskasvatuksen tilojen ja toimistotilojen sekä opistotilojen laitoshuoltajan työtehtävät. Laitoshuoltajan pääasialliset tehtävät ovat yksikön ylläpito- ja perussiivoustyöt sekä ruokapalvelun avustavat tehtävät.

Työtä tehdään maanantain ja perjantain välillä klo 6-17. Toimi on kokoaikainen ja se täytetään toistaiseksi voimassa olevaksi 1.3.2022 alkaen. Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan koulutus. Kokemus vastaavanlaisten kohteiden puhtauspalveluista katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyä. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää tai kohtalaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Toimessa edellytetään oman auton käyttöä.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja

http://www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Pirjo Kivinen, pirjo.kivinen@loimaa.fi puh. 050 311 5040 arkisin klo 8.00 - 17.00

Lisätietoja

Loimaan kaupunki

Loimaan kaupunki, ruoka- ja siivouspalvelut


Osoite: Ylistaronkatu 36, 32200 Loimaa
Loimaan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat