Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Keuruun kaupunki

Laitoshuoltaja(1)
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan sekä esimerkillään täydentää jo toimivaa osaavaa tiimiämme.
Arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, motivaatiota sekä fyysistä kuntoa.
Tarjoamme sinulle liikuntaetuja, lounasruokailun henkilökuntahintaan sekä työn kehittämismahdollisuuksia. Me tarjoamme toimivan työympäristön ajantasaisin välinein.
Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu palvelukuvauksen mukaiset siivouspalvelut erilaisissa asiakaskohteissa. Asiakaskohteitamme ovat esim. koulu, kirjasto, päiväkoti, kaupungintalo, liikuntatilat ja kerros-, ja rivitaloja. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille.

Vaatimuksena tehtävään on Puhtaus-, ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Pystyäksesi hoitamaan työsi, sinulla pitää olla ajokortti ja auto, hyvät vuorovaikutustaidot ja eduksesi on hyvä suomenkielen hallinta. Työaika tehtävässä on 38 h15 min viikko. Perehdytystehtävään annetaan ennen työn aloitusta. Liitä hakemukseen sähköisesti vapaa muotoinen hakemus ja cv liitetiedostoina.

Valitun tulee esittää lääkärintodistus ja rikosrekisteriote ennen työn vastaanottamista.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyönohjaaja Tuula Kivimäki sähköpostilla tuula.kivimaki@keuruu.fi
0400859710

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Tekniset palvelut, Tukipalvelut, Siivouspalvelut

Keuruun kaupunki on palvelujen kaupunki, jossa tarjotaan palveluja ikään katsomatta. Kaupunki tarjoaa työnantajana ammattilaisten työyhteisön palvelujen tuottamiseen. Tukipalvelut on osa teknistä toimialaa ja siihen kuuluvat siivous- ja ruokapalvelut. Tarve on innostuneista ja sitoutuneista työntekijöistä. Kaupunki tarjoaa työntekijälle viihtyisän, monipuolisen sekä joustavan työympäristön.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat