Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Uudenkaupungin kaupunki

Uudenkaupungin kaupungin puhdistuspalveluissa haetaan kahta laitoshuoltajaa avoimiin työsuhteisiin.

Puhdistuspalvelut toimii tiimeissä, joiden perustehtävä on kaupungin omistamien toimitilojen ylläpito- ja perussiivouspalvelut asiakkaan tarpeisiin. Siivoojat vastaavat alueillaan kuuluvien kiinteistöjen siivouksesta ja muista sovituista palveluista yhteisvastuullisesti oman tiiminsä kanssa. Työkohteesta riippuen työ sisältää ateria-, apuväline- ja vuodehuoltopalvelutehtäviä sekä muita asiakaspalvelutehtäviä.

Työtä tehdään asiakaskohteen toiminta huomioiden. Työ on kokoaikatyötä ja työtä tehdään pääsääntöisesti klo 6-18 välillä. Työ sisältää mahdollisesti myös arkipyhä- ja viikonlopputyötä.

Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu puhdistuspalvelualan ammatillinen koulutus, jossa suoritettuina ylläpito- ja perussiivouspalvelut sekä hygieniapassi. Asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla kohtuullinen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Arvostamme työkokemuksen lisäksi iloista mieltä, motivoitunutta otetta työhön kuin työhän sekä autonkäyttömahdollisuutta.

Tehtävään valittavalla on kuuden kuukauden koeaika ja valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Puhdistuspalveluesimies Heidi Karru, sähköposti heidi.karru@uusikaupunki.fi.
Hakemus tulee jättää sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Tekniset ja ympäristöpalvelut

Uusikaupunki on voimakkaasti kehittyvä ja idylliltään ainutlaatuinen kaupunki, joka sijaitsee lounaisrannikolla Saaristomeren rannalla. Erinomaiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupungin palveluksessa on noin 1000 henkilöä. Kaupunki on savuton työpaikka. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!


Osoite: Mörnenkatu 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat