Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Keudan Pekka Halosen akatemian toimipisteeseen

LAITOSHUOLTAJAA

Tarjoamme kokoaikaisen, säännöllisen päivätyön, jossa työaika on muokattavissa joko aamu- tai iltapainotteiseksi. Tehtäviisi kuuluu oppilaitoksen erilaisten tilojen ylläpito- ja perussiivoustyöt. Käytössäsi on ajanmukaiset siivousvälineet ja -koneet.

Toivomme sinulta:
- kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutusta
- hyviä organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
- hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen työilmapiirin. Työntekijöiden hyvinvointia vahvistamme kattavilla työterveyshuollon palveluilla sekä vireällä työhyvinvointitoiminnalla, johon kuuluu mm. ePassin liikunta- ja kulttuuripalveluita.

Olet etsimämme henkilö, jos olet reippaasti työhön tarttuva, yhteistyökykyinen ja aikaansaava. Osaat organisoida työsi aikataulujen mukaan ja toimit positiivisella asenteella myös äkillisissä muutostilanteissa. Työssäsi olet päivittäin esimerkkinä tuleville ammattilaisille.

Hakuaikaa jatketaan 27.6.2022 saakka. Aiemmat hakemukset huomioidaan.

Tervetuloa Keudaan kehittämään ja kehittymään!

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspäällikkö Jaana Kohtamäki, p. 050 4637279, jaana.kohtamaki@keuda.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Yhteiset palvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa Suomen viidenneksi suurimpana ammatillisen koulutuksen järjestäjänä opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 820 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Opetus- ja kulttuuriministeriö laatupalkitsi Keudan vuonna 2020 ammatillisen koulutuksen järjestäjänä. Vuosi 2022 on juhlavuosi, kun Keuda täyttää 60 vuotta.


Osoite: Kansanopistontie 60, 04380 Tuusula

Sinulle suositellut työpaikat