Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Kangasalan kaupunki

Haemme laitoshuoltajaa osaksi ateria- ja siivouspalvelujen huippuporukkaa. Ateria- ja siivouspalveluissa pääset tekemään kaikkien kaupunkilaisten eduksi tehtävää työtä, jota saa myös kehittää. Meillä on tekemisen meininkiä, mikä näkyy toimivina palveluina ja siisteinä tiloina.

Avoinna oleva laitoshuoltajan tehtävä on ateria- ja siivouspalvelualan yhdistelmätyö. Pääset työskentelemään erilaisissa asiakasympäristöissä puhtaanapidon- ja ateriapalveluiden tehtävissä. Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Meillä työ tehdään tiimeissä yhdessä mukavien työkavereiden kanssa. Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kilpailukykyisen palkkauksen, ateriaedun, hyvät lomaedut sekä savuttoman työympäristön. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä liikunta- ja kulttuurietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Koulutusvaatimuksena tehtävään on joko puhtausalan perus-/ ammattitutkinto. Kokemus siivousalan tehtävistä katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu siivous- ja ateriapalveluihin liittyviä tehtäviä hoivakohteissamme. Välinehuollon osaaminen on myös eduksi.

Henkilöltä edellytämme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön. Toivomme sinun olevan tiimipelaaja, jolle työelämän muutoksissa eläminen on osa ammattitaitoa.
Olethan valmis työskentelemään aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin ja pyhisin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi kohteisiimme.


Työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25h/vk), pääsääntöisesti klo 7.30-20.30 välillä, ma-su välisenä aikana.
Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa ja tehtävään valitun tulee toimittaa terveydentilastaan Kangasalan kaupungin työterveyshuollon lausunto soveltuvuudesta ko. työhön.

Tässä rekryssä voimme huomioida myös oppisopimuskoulutus mahdollisuuden.Liity Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus.

Liity Sinäkin mukaan hyvän piiriin ja täytä hakemus.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Nieminen (0444863998)

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Tekninen keskus, Ateria- ja siivouspalvelut

Kangasalan kaupungin ateria- ja siivouspalvelut etsii reippaita ja työtä pelkäämättömiä siivousalan ammattilaisia. Valmistamme joka päivä maistuvia aterioita ja puhtaita tiloja aikuisille, lapsille, nuorille ja vanhuksille. Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme entistä paremmaksi vastaamaan asiakkaan toiveita. Ravitseva ja monipuolinen ruoka ja viihtyisät puhtaat tilat kaipaa rinnalleen myös positiivisen ja turvallisen ilmapiirin. Se ei synny itsestään, vaan arjessa loistavien työntekijöiden kautta.


Osoite: Kaarina Maununtyttären tie 6, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat