Skip to main content
test

Siivousalan ammattilainen tai sellaiseksi haluava! Haluatko mielenkiintoisen ja monipuolisen työn nuorisokeskus Marttisessa, jossa olet laitoshuoltajana osa mukavaa ja moniammatillista työporukkaa? Tehtävä muodostuu pääasiassa ylläpito- ja perussiivoustehtävistä, majoitustilojen liinavaatehuollosta sekä juhla-, sauna- ja kokoustilojen astiahuollosta ja kattaustehtävistä.

Olemme matalan organisaation talo ja avoimia uusille ajatuksille. Päivät ja työtehtävät ovat monipuoliset ja muuttuvat, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin omiin työvuoroihisi kuin työsi toteuttamiseen. Ympäristömme tarjoaa erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet ja aktiviteettivälineistämme saat henkilökunta-alennuksia. Tarjoamme sinulle lisäksi kuntapuolen hyvät lomaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen vaikka oppisopimusopiskeluna.

Laitoshuoltajan tehtävä edellyttää motivoitunutta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja valmiutta muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan ammattitutkinto, muu vastaava koulutus tai alan työkokemusta.

Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, kokoaikainen (38,25 h/vk) ja siinä noudatetaan keskimääräistä yleistyöaikaa.

Tehtävään valittujen on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Valinnassa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja odotamme hakemustasi pikaisesti.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
http://www.marttinen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sanna.viitanen@marttinen.fi, p. 044 715 1930

Lisätietoja

Liikelaitos Marttinen, Virtain kaupunki

Marttinen on yksi yhdeksästä valtakunnallisesta nuorisokeskuksesta. Kohtaamme vuosittain satoja nuorten ryhmiä kouluista, järjestöistä, kunnista, urheiluseuroista ja seurakunnista. Meillä on myös paljon kansainvälisiä ryhmiä Euroopasta ja Aasiasta. Ohjelmapalveluidemme painopiste on ympäristö-, seikkailu- ja kulttuuriperintökasvatuksessa. Marttisessa on mahdollisuus harrastaa monipuolisesti mm. vesiurheilua, kiipeilyä, maastopyöräilyä ja retkeilyä. Teemme nuorisotyötä suurella sydämellä ja kehittävällä otteella. Sijaitsemme Virroilla, Marttisen saarella ja olemme osa Virtain kaupungin organisaatiota.


Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat