Skip to main content
test

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana laitoshuoltajan sijaisuus. Työkohteet sijaitsevat palvelussuhteen alkaessa Raahepoliksen ja Kauppaporvarin tiloissa, joissa Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä toimii. Puhtauspalvelujen perustehtävänä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö. Sijaisuus on ajalle 15.8.2022-31.12.2023.

Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta sekä vastuullista asennetta työhön, kykyä toimia itsenäisesti sekä osana työtiimiä. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä ripeää otetta työhön.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Noudatamme sijaisuudessa neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n rokotussuojaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-14 siivoustyönjohtaja Eija Rantaeskola, puh. 044 439 4430. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Lisätietoja

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 33.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat