Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Kauniaisten kaupunki

Kauniaisten kaupunki hakee laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkaisi mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu Villa Bredan palvelukeskuksen tilojen puhtaanapito ja osittain palvelukeskuksen lounasasiakkaiden avustaminen lounasruokailussa. Palvelukeskuksessa on kaksi laitoshuoltajaa. Työ on päivätyötä arkipäivinä. Lisäksi työtehtävään kuuluu tarvittaessa Villa Bredan asumisyksikön laitoshuoltajien sijaistaminen.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta ammattialalta. Eduksi katsotaan suoritettua hygieniapassia. Kielitaitovaatimuksena on sellainen suomen ja ruotsin kielen suullinen ja/tai kirjallinen tai ymmärtämisen taito, jota tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Tärkeintä on kuitenkin työtä pelkäämätön asenne ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen sekä kiinnostusta työskentelyyn ikääntyneiden parissa.

Toimessa on 6 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä Kauniaisten kaupungin työterveyshuollon antama lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä noudatetaan KVTES:n mukaisia työehtoja. Palkkaus 1929,99 €/kk ja KVTES:n mukaiset lisät.
Työaikamuotona on yleistyöaika.

Kauniainen on savuton työpaikka.

Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Tarjoamme myös lounasedun, liikunta- ja kulttuurisetelin (ePassi) sekä työmatkaetuuden.

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Bredantie 16, ja sinne on helppo tulla mm. junalla. Kauniaisten asemalta kävely Villa Bredaan sujuu 15 minuutissa.

Odotamme hakemustasi sähköisen hakulomakkeen kautta!

Hakuaika loppuu 19.8.2022.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva koulutus tai riittävää kokemusta ammattialalta.

Kielitaitovaatimuksena on sellainen suomen ja ruotsin kielen suullinen ja/tai kirjallinen tai ymmärtämisen taito, jota tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Tärkeintä on kuitenkin työtä pelkäämätön asenne ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Toivomme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen sekä kiinnostusta työskentelyyn ikääntyneiden parissa.

Eduksi katsotaan suoritettua hygieniapassia.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Palvelukeskuksen esihenkilö Marianne Ekholm, puh. 050 301 7457, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi
Ruoka- ja puhdistuspalveluiden palveluesihenkilöt Katja Koukkari, puh. 040 661 2738 tai Minna Hepola, puh. 040 585 7966, etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lär dig mer om oss

Sosiaali- ja terveystoimi, vanhuspalvelut

Villa Bredan palvelukeskus on ikäihmisten kohtaamispaikka missä voi osallistua esim.ryhmä- ja päivätoimntaan, syödä lounasta ym. Palvelukeskus on auki arkisin klo 8 - 16. Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Tarjoamme työntekijälle lounasedun, liikunta- ja kulttuurisetelin (ePassi) sekä työmatkaetuuden. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Bredantie 16 ja sinne on helppo tulla mm. junalla. Kauniaisten asemalta kävely Villa Bredaan sujuu 15 minuutissa.


Adress: Bredantie 16, 02700 Kauniainen
Grankulla stad - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat