Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 19.10.2022 klo 15.00 mennessä

3 LAITOSHUOLTAJAN määräaikaista tointa

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestot ovat neljästä kuukaudesta noin puoleen vuoteen.

Puhtaus- ja huoltopalveluiden tulosyksikön perustehtävänä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö sairaanhoitopiirin kaikissa toimintayksiköissä. Puhtauden tuottamisen lisäksi toimialueeseen kuuluu myös ravinto-, vuode- ja vaatehuoltotehtäviä.

Työ on vuorotyötä.

Toimet täytetään Lapin keskussairaalan toimintayksikköön.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Määräaikaisiin toimiin voidaan valita myös hakijoita, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia. Puhtauspalvelualan kokemus katsotaan eduksi. Laitoshuoltajan monipuolisessa työssä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus, valmiudet työskennellä tiimissä sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen laitoshuoltajan työhön ja sen laadun kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Laitoshuoltajan toimissa tehtäväkohtainen palkka on tehtävästä riippuen 2055,42 € - 2128,66€/kk.


Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivouspäällikkö Päivi Kontkanen, 0400 287 115. Sähköpostitse paivi.kontkanen@lshp.fi.


Rovaniemellä 8.9.2022

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspäällikkö Päivi Kontkanen, 0400 287 115. Sähköpostitse paivi.kontkanen@lshp.fi.

Lisätietoja

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Puhtaus- ja huoltopalvelut

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Sinulle suositellut työpaikat