Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Närpiön kaupunki

Närpiön kaupungin tekninen lautakunta hakee siivouspalveluihin kahta (2) laitoshuoltajaa. Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on osa-aikatyö, 30 h/v, sijainti työsuhteen aluksi Närpiön terveyskeskuksen palveluasumisyksiköt.
Kelpoisuusehdot ovat tehtävään sopiva ammattitutkinto ja/tai kokemus siivoustyöstä. Laitoshuoltajan ammattitutkinto luetaan ansioksi.

Muut edellytykset ja toiveet:

Haemme tehtävään iloista ja peruspositiivista, yhteistyökykyistä sekä sosiaalisesti taitavaa henkilöä. Edellytämme, että tehtävään valittu pystyy hoitamaan työtehtävänsä itsenäisesti, on oma-aloitteinen ja joustava.

Pyhätöitä sisältyy.

Tehtäväkohtainen työehtosopimuksen (KVTES) mukainen palkka. Työsuhteessa sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työn sijaintia voidaan tarvittaessa muuttaa Närpiön kaupungin siivouspalvelualueella. Työhön valitulla on oltava tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen voimassa oleva rokotesuoja ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.
Hakemukset jätetään sähköisesti Kuntarekryn kautta 9.10.2022 mennessä.

Lisätietoja antaa siivoustyönjohtaja Sonja Vehkoja puh. 040 1677842, sonja.vehkoja@narpes.fi

Lisätietoja

http://www.narpio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivoustyönjohtaja Sonja Vehkoja puh. 040 1677842, sonja.vehkoja@narpes.fi

Lisätietoja

Närpiön kaupunki

Närpiön kaupungilla on 650 vakinaista ja noin 250 määräaikaista työntekijää jaettuna n. 40:lle työpaikalle laajassa kunnassamme, ja on siten Suupohjan rannikkoseudun suurin työnantaja. Henkilöstö jakaantuu osastoittain siten, että 44 % työskentelee hoitoalalla, 34 % sivistyspuolella, 19 % teknisen sektorin tehtävissä ja 3 % yleisessä hallinnossa. Kaupunki on kaksikielinen 1.1.2016 lukien ja hallintokieli on ruotsi. Närpiön kaupunki on savuton työpaikka. Puutarhakaupungissamme kaunis ja meriläheinen luonto yhdistyy hyvän palvelun ja rikkaan elinkeinoelämän kanssa. Yrittäjyyttä pidetään elämäntapana. Närpiöstä löytyy innostusta ja voimakasta uskoa tulevaisuuteen ja kaupungin elinvoimaan. Närpiön kaupunki on avoin ja vastaanottava - tule viihtymään kanssamme!


Osoite: Kyrkvägen 2, 64200 Närpes

Sinulle suositellut työpaikat