test

Laitoshuoltaja

Hakuaika päättyy  10.2.2023 15:00


Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, Puhtaus- ja huoltopalvelut

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 10.2.2023 klo 15.00 mennessä

LAITOSHUOLTAJAN kesäsijaisuuden toimen sijaisuuksia

Lapin hyvinvointialueella on haettavana 10.2.2023 mennessä laitoshuoltajan kesäsijaisuuksia vakinaisten laitoshuoltajien poissaolojen ajaksi. Tehtävät sijoittuvat Lapin keskussairaalaan. Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan. Sijaisuuden kestosta sovitaan valitun kanssa erikseen. Työ on vuorotyötä.

Toimet sijoittuvat hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitoshuoltajat sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueella. Lapin keskussairaalassa puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, vaate- ja välinehuoltotehtävät sekä ohjaamis- ja palvelutehtävät. Lapin keskussairaalassa ja Muurolan psykiatrian klinikalla työskentelee noin 110 laitoshuoltajaa.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Sijaisuuksiin voidaan valita myös hakijoita, jotka eivät täytä kelpoisuusvaatimuksia. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen
(SOTE-sopimus) perusteella. Palkka on 2065,70-2139,30 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä kokemukseen perustuvaa lisää.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuudet täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa siivoustyönjohtaja Margit Kolehmainen, 0400 591 923, margit.kolehmainen@lapha.fi ja siivoustyönjohtaja Heljä Onkamo 040 528 2292, helja.onkamo@lapha.fi.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan