Skip to main content
test

Salon kaupungin ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluissa on avoinna vakituinen laitoshuoltajan työsuhde


Ensisijainen sijoituspaikka on Salon uimahallin puhtaanapitopalvelutehtävissä.

Työhösi kuuluu uimahallin ylläpito- ja perussiivoustehtävät sekä kassatyöntekijän taukojen sijaistus. Työajat sijoittuvat ma-su klo 6.00-23.00 väliseen aikaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on puhtauspalvelualan perus- tai ammattitutkinto. Eduksi luetaan työkokemus puhtauspalvelualalta.

Tämän lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, motivaatiota sekä fyysistä kuntoa.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluja, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2056,23 euroa kuukaudessa. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Koeaika on kuusi kuukautta, mikäli työehtosopimuksen ehdot täyttyvät.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /laitoshuoltaja, uimahalli. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 28.3.2023 klo 12.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Maarit Hedman, 044 778 5904, maarit.hedman@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Puhtaanapitopalvelut

Salo on reilun 50 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Salon kaupungin palveluksessa on noin 1500 eri alan ammattilaista. Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Meille henkilöstön hyvinvointi on sydämen asia. Tarjoamme työntekijöillemme henkilöstöetuja, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista. Olemme koulutusmyönteinen työnantaja - tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen. Panostamme hyvään johtajuuteen.

Sijaintimme on erinomainen – moottoritietä Turusta hurauttaa Saloon reilussa puolessa tunnissa ja pääkaupunkiseudulta reilussa tunnissa.

Salossa voit asua kätevästi keskellä kaupunkia ja palveluita, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa, puhtaassa maalaismaisemassa tai vaikkapa ruukkikylän idyllissä. Salosta saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Salossa liikkuminen on ruuhkatonta ja paikoitus maksutonta. Pienen kaupungin arki on sujuvaa ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla. Lisätietoja Salon kaupungista: www.Salo.fi Lue lisää Salon kaupungista työnantajana: www.Salo.fi/rekrytointi Lisätietoja Saloon muuttaville, tutustu muun muassa muuttajatarinoihin: www.Saloon.fi

Tule rakentamaan kanssamme Salosta entistä toimivampaa kaupunkiyhteisöä - kestävän menestyksen kotia. Tervetuloa töihin Saloon – me odotamme jo sinua!


Osoite: Anistenkatu 6, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka SALON KAUPUNKI - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat