Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Keuruun kaupunki

Laitoshuoltaja(1)
määräaikaiseen työsuhteeseen 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan sekä esimerkillään täydentää jo toimivaa osaavaa tiimiämme.
Arvostamme oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä, motivaatiota sekä fyysistä kuntoa.
Tarjoamme sinulle liikuntaetuja, sekä työn kehittämismahdollisuuksia. Me tarjoamme toimivan työympäristön ajantasaisin välinein.
Laitoshuoltajan tehtäviin kuuluu palvelukuvauksen mukaiset siivouspalvelut erilaisissa asiakaskohteissa. Asiakaskohteitamme ovat esim. koulu, kirjasto, päiväkoti, kaupungintalo, liikuntatilat ja kerros-, ja rivitaloja. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-18 välille.

Vaatimuksena tehtävään on Puhtaus-, ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto.

Pystyäksesi hoitamaan työsi, sinulla pitää olla ajokortti ja auto, hyvät vuorovaikutustaidot ja eduksesi on hyvä suomen kielen hallinta. Työaika tehtävässä on 38 h15 min viikko. Perehdytystehtävään annetaan ennen työn aloitusta. Liitä hakemukseen sähköisesti vapaa muotoinen hakemus ja cv liitetiedostoina.

Valitun tulee esittää lääkärintodistus ja rikosrekisteriote ennen työn vastaanottamista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuula Kivimäki
tuula.kivimaki@keuruu.fi

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Kiinteistöpalvelut siivous

Keuruun kaupunki on palvelujen kaupunki, jossa tarjotaan palveluja ikään katsomatta. Kaupunki tarjoaa työnantajana ammattilaisten työyhteisön palvelujen tuottamiseen. Siivouspalvelut kuuluu teknisiin palveluihin. Tarve on innostuneesta ja sitoutuneesta työntekijästä.


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat