Skip to main content
test
Laitoshuoltaja - Kaarea Oy

Etsimme sinua, puhtauspalvelun ammattilainen! Haemme laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen vanhuskeskuksiin. Työ sisältää siivoustyötä, asiakaspalvelua sekä ruoan jakoa. Työ on vuorotyötä seitsemänä päivänä viikossa ajoittuen klo 6-16 välille.

Hallitset siivouksen ja hygienian tärkeät periaatteet, käytännön työtehtävät sekä asiakaspalvelun. Pidät vaihtelevista työpäivistä, olet tarkka ja asiakaspalveluhenkinen. Olet motivoitunut, yhteistyökykyinen ja omaat reippaan työotteen.
Eduksi katsotaan laitoshuoltajan ammattitutkinto ja/tai aikaisempi työkokemus terveydenhuollon kohteesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Me Kaareassa työskentelemme arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä. Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, liikunta- ja virikesetelin sekä AVAINTA työehtosopimuksen mukaiset lomaedut.

Puhtaus vaikuttaa niin tilojen kuntoon kuin käyttömukavuuteen. Puhtaus syntyy aineista, välineistä ja koneista, mutta ennen kaikkea ammattilaisten tekemästä työstä - kädenjälkemme näkyy mm. sairaaloissa, vanhuskeskuksissa ja kouluissa. Osaavat siivoojamme ja laitoshuoltajamme vastaavat asiakaskohteidemme puhtaudesta, turvallisuudesta ja viihtyisyydestä.

Tehtäväkohtainen peruspalkka: 1933,85 €/kk (Avaintes palkkaryhmä SOJ) ja mahdolliset kokemuslisät.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pauliina Nyholm, pauliina.nyholm@kaarea.fi.

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea Oy tuottaa tukipalveluita Varsinais-Suomessa hyvinvointialueen, kuntien ja kaupunkien tarpeisiin. Tarjoamme maistuvia aterioita, huolehdimme tilojen puhtaudesta sekä kiinteistöjen kunnossapidosta yli 900 ammattilaisen voimin. www.kaarea.fi


Osoite: Turku, 20700 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat